SERIE Night-Flight: Analoge instrumenten voorzien van LED verlichting (wit, blauw en rood). De instrumenten in deze serie zijn voorzien van een zwart afdekglas en de waardes zijn alleen zichtbaar als de meters aan staan. Uitgeschakeld is de display zwart. De instrumenten zijn voorzien van een aluminium rand.

• SERIE Silver: Analoge instrumenten voorzien van LED verlichting. De sportief ogende instrumenten lichten blauw op als meters zijn ingeschakeld. Indien de meters niet voorzien worden van spanning is de weergave zilver/zwart. De instrumenten zijn voorzien van een alu-behuizing.

• SERIE Sport: Voor de instrumenten in deze serie worden stappenmotoren van Zwitserse makelij gebruikt om aan de hoogste verwachtingen te voldoen (6480 stappen per bereik). Deze zorgen voor een procesgestuurde digitale verwerking van data. Hierdoor hebben externe factoren zoals temperatuur en schokken nagenoeg geen effect op de aangegeven meetwaarden. De instrumenten zijn voorzien van helder wit licht. Alleen deze serie heeft een benzinedrukmeter voor Jetronic-inspuiting in het programma

 SERIE SR: Analoge instrumenten voorzien van LED verlichting. De sportief ogende instrumenten lichten rood op als meters zijn ingeschakeld. Indien de meters niet voorzien worden van spanning is de weergave rood/wit. De instrumenten zijn voorzien van een alu-behuizing. De instrumenten in deze serie zijn alleen leverbaar zolang de voorraad strekt.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.