Green vervangingsfilters

Waarom kiezen voor een Green filter?
* Tot 2.000.000 km garantie
* Gemaakt van 4 lagen katoen
* tot 40% meer lucht
* Extra sterke rubbers

Heb je een oudere auto of staat je auto er niet tussen? neem dan contact met ons op.
Wij kunnen voor vele oudere modellen luchtfilters leveren.

GREEN sportluchtfilters staat Sinds 1991 voor kwaliteit, alle luchtfilters worden dan ook vervaardigd van 4 lagen katoen. De rubber aansluitflens is op een speciale manier gevulkaniseerd en scheurt niet. Een groot voordeel van GREEN ten opzichte van andere aanbieders is dat het filter niet te rijkelijk wordt voorzien van olie. Zodoende kunnen er geen problemen met de luchtmassameter ontstaan. Het filter blijft de sportieve groene kleur houden en wordt niet bruin.

In de GREEN fabriek worden alle sportluchtfilters ontwikkeld door de ingenieurs, die bij GREEN werkzaam zijn op de R&D-afdeling, met behulp van de meest vooraanstaande apparatuur . Daarna wordt de auto voorzien van het ontwikkelde luchtfilter en op een vermogensbank getest. Pas wanneer het resultaat voldoet aan de eisen die GREEN stelt aan bijvoorbeeld de vermogenswinst, wordt het product in het programma opgenomen.

Alle luchtfilters worden exact op de individuele auto's afgestemd om het beste resultaat te behalen. Het gaat GREEN dan ook niet alleen om de look of het sportieve aanzuiggeluid, vermogenswinst heeft altijd prioriteit.


Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Ik sta klaar om alle vragen van je te beantwoorden.