Meguiars is een Amerikaans familiebedrijf, gerund door Barry Meguiar en produceert meer dan 300 verschillende cleaners, polijstmiddelen, waxen, conditioners en beschermers. Meguiar's belooft dat alle producten absoluut hoogwaardig en van topkwaliteit zijn. Meguiar's is ontzettend geliefd bij autoliefhebbers.


 Stappen voor een perfecte Meguiars Show Car Finish:

  • Stap 1: Wassen - Was de auto met water en een speciaal daarvoor ontwikkelde autoshampoo en conditioner. Vaatwasmiddelen kunnen de verf doen uitdrogen waardoor alle glans verloren gaat. Alle Meguiar's autoshampoo's zijn milieuvriendelijk en tasten de Waxlaag niet aan.
  • Stap 2: Reinigen en voorbereiden - Controleer eerst de lak op oppervlaktevervuiling en verwijder dit met behulp van de Smooth Surface Clay kit of Quick Clay kit. Hierna kan men lakimperfecties opsporen en verwijderen. De meest effectieve manier om oxidatie, fijne krasjes en Swirls te laten verdwijnen is door een niet-krassende paint cleaner te gebruiken die veilig is voor de blanke lak. Een voorbeeld hiervan is Meguiar's Ultimate Compound.
  • Stap 3: Polijsten - Meguiar's Deep Crystal Polish is een optionele stap die wordt genomen tussen het reinigen en het waxen van de auto. Hierdoor wordt een ultiem hoge glans gecreëerd. 
  • Stap 4: Wax / Bescherming - Gebruik alleen hoogwaardige wax producten zoals Gold Class Waxof NXT Generation Tech Wax 2.0 om de lak te beschermen en een briljante glans te geven.
  • Stap 5: Onderhoud - Door regelmatig onderhoud wordt oppervlaktevervuiling zoals vogelpoep verwijderd voordat het de tijd heeft gehad om zich aan de lak te hechten. Gebruik voor het verwijderen hiervan Quick Detailer of Ultimate Quick Detailer. Tevens wordt met deze producten de bescherming van de wax verlengd.
  • Klik hier voor het 5-Stappenplan van Meguiar's


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.