BMW M2 F87 Competition stock vs. Remus

BMW M2 F87 Competition stock vs. Remus BMW M2 (F87) Competition Remus uitlaat
Niet een alleen fantastisch geluid, maar ook veel betere looks met de Remus sportuitlaat voor de M2 (F87) Competition.

Het beste geluid met Remus
Niet alleen de looks, maar ook het geluid is een wereld van verschil. De (te grote) standaard einddemper zorgt ervoor dat het geluid niet echt past bij deze race coupé. Met de Remus einddemper krijg je een sportief, luid, agressief en diep race-geluid

Stock VS. Remus
De standaard einddemper is veel te groot en hangt een stuk onder de auto waardoor de stoere compacte M2 Competition er niet mooier uit komt te zien aan de achterkant. De Remus einddemper is een stuk compacter dan de OEM einddemper en deze zie je er dan ook niet onder hangen.


Met of zonder EG keuring

Remus heeft 2 soorten einddempers op de markt gebracht. Met EG keuring en zonder EG keuring. Het verschil zit in het aantal dB dat de uitlaat produceert. Bij de goedgekeurde einddemper krijg je van Remus keurig de papieren voor de keuring er bij geleverd. De niet goedgekeurde Remus racing einddemper klinkt gewoon net iets agressiever en harder.

Middendemper vervangen
Wil je nog meer geluid? Dat kan met de middendemper vervangende buis van Remus. Deze loopt vanaf het roetfilter naar de einddemper en heeft een diamter van 70mm. Deze is alleen in combinatie met de Remus einddemper te monteren en is niet EG gekeurd.

Sierstukken
De afwerking van de Remus einddemper kan middels 5 soorten sierstukken. Er zit dus altijd wel een set sierstukken bij die bij jouw BMW M2 Competition past.

Informatie
De einddemper is voorzien van een geïntegreerd electronisch kleppensysteem.
De originele servo motor activeert deze geïntegreerde kleppen via de onboard electronica van de auto
Originele buisdiameter Ø65mm, Remus buisdiameter Ø 70mm


Check de youtube video voor een geluidsimpressie en oordeel zelf.Bestel hier je Remus sportuitlaat voor de BMW M2 Competition
      21-02-2020 13:57     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Ik sta klaar om alle vragen van je te beantwoorden.