Wagner intercooler info

Wagner-intercooler-info
Wagner Intercoolers zijn er in 2 verschillende types. Performance en Competition. Het verschil zit in het type gebruikte gaas. Bij de Performance is dat Bar & Plate en bij de Competition Tube Fin. Daarnaast zijn er nog 3 verschillende volumes: EVO1, EVO2 en EVO3. EVO1 is ontwikkelt voor de inzet in combinatie met de originele turbolader met als resultaat een efficiëntere koeling van de inlaat luchtmassa. EVO2 en EVO3 hebben een grotere volume en gaan prima samen met de toename van inlaatlucht na een turbolader upgrade. Afhankelijk van systeem worden ook de in- en uitlaat diameters vergroot. Deze intercoolers worden met siliconen slangen geleverd.

Sinds 1994 ontwikkelt en produceert Wagner Tuning hoogwaardige motoronderdelen zoals uitlaatspruitstukken,downpipes en intercoolers. De nieuwste software in combinatie met de hoogste precisie in productie en jarenlange ervaring op het gebied van motor optimalisatie waarborgen klanten het hoogste niveau als het om kwaliteit en prestatie efficiency gaat. Deze kwaliteitskenmerken werden onafhankelijk gecertificeerd door TÜV Rheinland in 2013 op het gebied van de "productie" . De KBA -certificering is een aanvulling op de kwaliteit van het management norm DIN EN ISO 9001. Hierdoor zijn de eisen die Wagner stelt aan haar producten bevestigd en gecertificeerd door officiële instanties.
Het hoofdkantoor en de bijbehorende ontwikkeling centrum zijn gevestigd in Duitsland . Nevenvestigingen zijn te vinden in de VS en Engeland . GKB Import BV is per september 2015 de officiële importeur voor Nederland en België.Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Ik sta klaar om alle vragen van je te beantwoorden.