Simons informatie

Simons-informatie
SIMONS uitlaatdelen worden gemaakt om te voldoen aan normale en extremere rijomstandigheden. Buizen en dempermantels zijn vervaardigd uit extra sterk en solide materiaal met eventuele extra stevigheid op cruciale punten van het uitlaatsysteem. De Stainless Steel vulling is daar waar nodig gebruikt om het uitbranden van dempers te voorkomen. Diverse staalsoorten worden gebruikt om corrosie van buiten af te weerstaan. Stainless Steel, Chromium Steel en Aluminised Steel. De eindstylingen zijn altijd gemaakt van gepolijst Stainless Steel (304). Alle onderdelen van Top Quality zijn vervaardigd van Chromium Steel (AISI 409) met uitzondering van eventueel flensen, uitlaatklemmen en overige montagedelen. Alle onderdelen RVS hebben een oppervlak van Stainless Steel (304) met uitzondering van eventueel flensen. Klemmen en andere montagedelen kunnen eveneens niet van RVS zijn. Alle maten zijn in principe direkt uit voorraad leverbaar met uitzondering van de 4 inch en 5 inch onderdelen ( af bestelling ca. 2 weken levertijd)

Maatvoering: de opgegeven maat is de buitendiameter van de buis. 2 inch (50,8 mm) heeft dus een buisdiameter van 50,8 mm. De inwendige diameter van aansluitmof is ca. 0,3mm meer dan de buisdiameter. Bij 2 inch (50,8 mm) is dat dus ca. 51,1 mm. Indien een onderdeel is voorzien van een aansluitmof dan is de lengte hiervan (ca.65 mm) niet meegenomen in de opgegeven lengte tenzij anders vermeld. 

Garantie: Voor het complete Simons universele programma is garantie alleen van toepassing als het gaat om fabricage- en materiaal fouten. De garantie afhandeling gaat uitsluitend via het bedrijf van aanschaf (de dealer) en de 1e eigenaar van de uitlaatdelen.

Maten universele uitlaatonderdelen 1 3/4 tm 3 1/2 inch
Maten universele uitlatonderdelen 4 en 5 inch


universele uitlaatdelen Ø 38mm (1,50 inch)
universele uitlaatdelen Ø 44,5mm (1,75 inch)
universele uitlaatdelen Ø 50,8mm (2,00 inch)
universele uitlaatdelen Ø 63,5mm (2,50 inch)
universele uitlaatdelen Ø 76mm (3,00 inch)
universele uitlaatdelen Ø 89mm (3,50 inch)
universele uitlaatdelen Ø 101,6mm (4,00 inch)
universele uitlaatdelen Ø 127mm (5,00 inch)
universele flexbuizen RVS
universele uitlaat klemmen
lambdamoer/plug universeel
uitlaat ophangmateriaal
uitlaat sierstukken
universele pasbussen spacers
universele sportkatalysatoren
universele T-X-Y-buizenHeb je een vraag?

Heb je een vraag?

Ik sta klaar om alle vragen van je te beantwoorden.