Remus uitlaat informatie

Remus-uitlaat-informatie
Remus uitlaat
De sportuitlaten van Remus zijn uit de beste kwaliteit RVS vervaardigd. Remus garandeerd een diep, sportief, agressief race-geluid bij alle uitlaat-onderdelen en einddempers. Remus uitlaten worden met de hand gemaakt in Oostenrijk, hebben een perfect gestraald oppervlak, lichtgewicht uitlaat-constructie, perfecte pasvorm en minder tegendruk in de uitlaat waardoor meer koppel en vermogen krijgt.

Remus keuringsattest
De meeste Remus uitlaten zijn voorzien van E-keurmerk en dus toegestaan voor de openbare weg. Bij het bestellen van een gekeurde uitlaat krijg je van Remus keuringspapieren bijgeleverd. Bij uitlaten die niet zijn goedgekeurd staat die dan ook duidelijk omschreven in de productomschrijving.

Remus garantie 
Remus sportexhaust geeft 3 jaar garantie op alle Remus uitlaat-onderdelen en producten.

Waarom is Remus de beste sportuitlaat?
Diep agressief race-geluid
RVS en een perfect gestraald oppervlak
Meer vermogen en koppel door lage tegendruk
Lichtgewicht uitlaat-onderdelen en dempers
Perfecte pasvorm en vorm
Handgemaakte sportuitlaten


Remus uitlaat bestellen?
Via onze Remus webshop kunt u eenvoudig een Remus uitlaat en toebehoren bestellen. Bij veel einddempers heb je de keuze uit verschillende sierstukken en verbindingsbuizen, dat laatste is afhankelijk van het motortype. Heb je vragen over een Remus sportuitlaat? Neem dan contact met ons op en wij staan klaar voor al je vragen.

Klik hier voor de Remus WebshopHeb je een vraag?

Heb je een vraag?

Ik sta klaar om alle vragen van je te beantwoorden.