Remus uitlaat informatie

Remus-uitlaat-informatie
Remus uitlaat
De Sportuitlaten van Remus zijn uit de beste kwaliteit RVS vervaardigd. Remus garandeerd een diep, sportief, agressief race-geluid bij alle combinaties van onderdelen die bij de productomschrijving zijn te vinden. Remus Sportuitlaten worden met de hand gemaakt in Oostenrijk, hebben een perfect gestraald oppervlak, lichtgewicht uitlaat-constructie, perfecte pasvorm en minder tegendruk in de uitlaat waardoor er meer vermogen en koppel vrij komt.

Remus keuringsattest
De meeste Remus uitlaten zijn voorzien van E-keurmerk en dus toegestaan voor de openbare weg. Bij het bestellen van een EG goedgekeurde sportuitlaat krijg je een QR-code bijgeleverd waarmee je digitaal de benodigde documenten kunt opvragen. Bij Remus Sportuitlaten die niet zijn EG goedgekeurd zijn staat dat ook duidelijk omschreven in de productomschrijving.

Remus garantie 
Remus geeft 3 jaar garantie op alle Remus Sportuitlaat-onderdelen en producten.

Waarom kiezen voor een Remus Sportuitlaat?
 • Diep agressief race-geluid
 • RVS en een perfect gestraald oppervlak
 • Meer vermogen en koppel door lage tegendruk
 • Lichtgewicht uitlaat-onderdelen en dempers
 • Perfecte pasvorm en vorm
 • Handgemaakte sportuitlaten

  Remus uitlaat bestellen?
  Via onze Remus webshop kunt u eenvoudig een Remus uitlaat en toebehoren bestellen. Bij veel einddempers heb je de keuze uit verschillende uitlaatsierstukken en verbindingsbuizen. Dat laatste is afhankelijk van het motortype. Heb je vragen over een Remus sportuitlaat of een ander product? Neem dan contact met ons op en wij staan klaar voor al je vragen.

  Klik hier voor de Remus WebshopHeb je een vraag?

Heb je een vraag?

Ik sta klaar om alle vragen van je te beantwoorden.