Retourneren

Foto

Bij oceanparts vinden we het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankopen, maar we begrijpen dat soms dingen anders lopen dan verwacht. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren en producten retour te sturen volgens onderstaande voorwaarden:

  1. Annulering binnen 14 dagen: U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren, zonder opgave van reden.

  2. Retourperiode van 14 dagen: Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

  3. Terugbetaling van het productbedrag: Als u besluit te retourneren, ontvangt u het bedrag van het product zelf terug. De kosten voor het retourneren van het product van uw adres naar onze webwinkel zijn echter voor uw eigen rekening. Deze kosten variëren afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket. U kunt de exacte tarieven raadplegen op de website van uw vervoerder.

  4. Staat van het product: Bij het retourneren vragen we u om het product met alle geleverde accessoires en, in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.

  5. Herroepingsrecht uitoefenen: Wilt u gebruikmaken van uw herroepingsrecht, neem dan contact met ons op via info@oceanparts.nl of vul onderstaand retourformulier in.

  6. Terugbetaling: Zodra we uw retourzending in goede orde hebben ontvangen, zullen we het bedrag van het product binnen 14 dagen na uw retouraanmelding terugstorten.

We streven ernaar om uw retourervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen in oceanparts.

Heb je een vraag? Stuur een e-mail of

Heb je een vraag? Stuur een e-mail of

Chat on WhatsApp