Over oceanparts.nl

Foto

Welkom bij oceanparts.nl, uw betrouwbare online bestemming voor tuning- en stylingproducten voor auto's. Gevestigd in het bruisende Groningen, wordt oceanparts.nl beheerd door Dave Wieringa, een gepassioneerde autoliefhebber en de drijvende kracht achter ons enthousiaste team.

Onze naam, 'oceanparts,' is zorgvuldig gekozen als eerbetoon aan ons moederbedrijf, Oceans Service, dat synoniem staat voor kwaliteit en toewijding. Dankzij onze visie en uitstekende inkoopkanalen met erkende importeurs in de BeNeLux, kunnen wij een uitgebreid assortiment producten aanbieden, waaronder sportuitlaten, schroefsets, veren, sportluchtfilters, universele uitlaatonderdelen, bodykits en nog veel meer, dit alles tegen concurrerende prijzen.

Bij oceanparts.nl geloven we in persoonlijke service. Dave Wieringa en ons toegewijde team staan klaar om u professioneel te woord te staan en u te voorzien van deskundig advies. Of u nu vragen heeft over de juiste productkeuze, installatieadvies of gewoon meer wilt weten over onze passie voor auto's, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wij zijn trots op onze toewijding aan klanttevredenheid (beoordeeld met een 9.5) en streven ernaar om uw auto-afstemmingsdromen werkelijkheid te maken. Bij oceanparts.nl is uw passie onze prioriteit. Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat ons u helpen om uw rit te transformeren in iets buitengewoons.

Heb je een vraag? Stuur een e-mail of

Heb je een vraag? Stuur een e-mail of

Chat on WhatsApp